Δημιούργησα αυτά τα αξιολάτρευτα λαγουδάκια χρησιμοποιώντας δύο απλά αντικείμενα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήσα ένα χοντρό κορδόνι και κάποιο ύφασμα. Πολύ γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στη δημιουργία τους.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν γρήγορα και τα παιδιά είναι πολύ ενθουσιασμένα.Περιμένουν όλο το χρόνο για να απολαύσουν τα Χριστούγεννα,αν και φέτος είναι όλα διαφορετικά .

Μετατρέψτε ένα φτηνό ρολό χαρτιού σε ένα αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο στολίδι. Κάθε χρόνο στολίζω το σπίτι θεματικά ,φέτος διάλεξα το θέμα να είναι οι χαριτωμένοι χριστουγεννιατικοι νάνοι. Έτσι λοιπόν αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα θα τους έχουμε παρέα στο σπίτι.

Η φύση ήταν πάντα ο αγαπημένος μου καμβάς .Ευτυχώς στην χώρα που ζω υπάρχει αφθονία φύλλων για ζωγραφική.
Είναι μια πολύ όμορφη απασχόληση,δημιουργική και αρκετά αγχολυτική.Μπορείτε όση ώρα εσείς δημιουργείτε τα μικρά δίπλα σας να αυτοσχεδιάζουν και να δημιουργούν τα δικά τους έργα τέχνης.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα το φθινόπωρο είναι η αναζήτηση πανέμορφων φύλλων και να δημιουργώ μαζί με τα παιδιά μου η και μόνη μου έργα τέχνης.Τα φθινοπωρινα φύλλα αποτελούν εξαιρετικό υλικό για χειροτεχνίες.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι μετα απο λίγο τα φύλλα μας θα χάσουν το χρώμα τους θα συρρικνωθουν και θα σπάσουν σε κομμάτια.
Σήμερα...