ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

2020-12-15

Μετατρέψτε ένα φτηνό ρολό χαρτιού σε ένα αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο στολίδι. Κάθε χρόνο στολίζω το σπίτι θεματικά ,φέτος διάλεξα το θέμα να είναι οι χαριτωμένοι χριστουγεννιατικοι νάνοι. Έτσι λοιπόν αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα θα τους έχουμε παρέα στο σπίτι. 

ΥΛΙΚΑ
.Ένα ρόλο χαρτιού
.Φύλλα τσόχας σε ότι χρώμα θέλετε εγώ χρησιμοποιησα καφέ και κόκκινο χρώμα
.ψαλίδι
.πιστόλι σιλικόνης
.Ένα κουβάρι από μαλλί
.χαρτόνι 

ΟΔΗΓΙΕΣ
1.Κόψτε ένα φύλλο από την καφέ τσόχα η σε ότι χρώμα επιθυμείτε εσείς για να τυλίξτε το ρολό σας

2.Κόψτε ένα κομμάτι χαρτόνι και τυλίξτε το νήμα γύρω από το χαρτόνι σας τυλίξτε το νήμα περίπου 150 φορές, φροντίζοντας να το ξετυλίξει χαλαρά και ΜΗΝ το τραβάτε σφιχτά.

3.Κόψτε τη μία πλευρά του νήματος με το ψαλίδι δημιουργώντας μια δέσμη από νήματα 

4.Κολλήστε το κέντρο των λωρίδων πάνω στο γκρι φύλλο τσόχας.Βάλτε περίπου μια ίντσα ζεστής κόλλας στο πάνω άκρο της λωρίδας τσόχας και, στη συνέχεια, πιάστε μια μικρή χούφτα νήμα και πιέστε το κάτω στην κόλλα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα για να πιέσετε το νήμα προς τα κάτω.

5.Καλύψτε ολόκληρη τη λωρίδα τσόχα. Βάζετε κόλλα στη μέση και γυρίστε το νήμα προς τα κάτω για να δημιουργήσετε ένα διπλό στρώμα νήματος στην τσόχα.

6. Μόλις τελειώσετε τυλιγετε το ρολό με το φύλλο της καφέ τσόχας και το κολλάτε. 

Για το καπέλο του νάνου σχεδιάστε σε ένα χαρτόνι ένα κώνο και από πάνω κολλήστε στο ίδιο σχήμα κόκκινη τσόχα .

Για να ολοκληρωθεί ενώστε τα δυο μέρη,το καπέλο που φτιάξατε με το ρολό. Αν θέλετε βάζετε πον πον για μύτη η μια ξύλινη χάντρα και είναι έτοιμος ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΣΑΣ.

Είναι μια εύκολη κατασκευή με άπλα υλικά που έχετε σπίτι. Εύχομαι να σας άρεσε !!!!!Περιμένω να δω και τους δικούς σας νάνους.